Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Aleksandra Filipiuk-Paszko
7 listopada 2022
Przepiękny, wszystkie najważniejsze informacje o podjazdach w jednym miejscu
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Mariusz Popławski
27 października 2022
Przepięknie wydany album, z którego aż wydobywa się zapach gór, czuć promienie palącego słońca i delikatne podmuchy wiatru. Oglądając fantastyczne zdjęcia i czytając o podjazdach przychodzi jedna myśl - przejechanie tych przełęczy na trenażerze, to jednak nie to. Tam trzeba pojechać i zobaczyć to na żywo. A opony Twojego roweru niech poczują prawdziwy „tamtejszy” asfalt pod sobą.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Marek
26 października 2022
Piękny album. Traktuję go jako wyzwanie i plan na przyszłość. Może warto dodać mapki i przekroje? Albo wzbogacić o kolekcję zdjęć w HD? To na przyszłość, a na teraz długie godziny oglądania i planowania. Pozdrowię!
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Robert Mieszała
9 października 2022
Petarda!
Zdjęcia takie że już planuje wyprawe w Dolomity!:)
Plakat Passo dello Stelvio photo review
Robert Mieszała
9 października 2022
Jeszcze nie wiem gdzie go powiesić ale jest supet!
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Sięgając chmur na Mazurach 😉
3 października 2022
Mega prezent na Dzień Chłopaka. I jest inspiracja... by zmierzyć się z tymi podjazdami i widokami. Banan mi z twarzy nie znika kolejny dzień. A album trafił w moim domu w doborowe towarzystwo.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
+1
TomB
2 października 2022
Album stał się dla mnie inspiracją do próby wyruszenia zagranicę i zdobycia choćby kilku kultowych przełęczy, znanych tylko z TV.
Niesamowite zdjęcia, ciekawe opisy interesujące komentarze zawodowców. Ponadto staranny skład, brak błędów językowych, itp.
Czytając i oglądając zdjęcia mam ciary na plecach i z niecierpliwością czekam na kolejny sezon. Z albumem łatwiej będzie przetrwać zimę.
Drobna uwaga:
podsumowania mogłyby nie powielać - bardzo ciekawych skądinąd - opisów.
Czego/kogo wg mnie zabrakło?
- Komentarza Sylwka Szmyda nt. Mont Ventoux i L’Alp d’Huez,
- zaproszenia Daniela Marszałka - niekwestionowanej encyklopedii w zakresie amatorskiego zdobywania kultowych podjazdów.
Mimo wszystko 10/10.
Zdecydowanie polecam!
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Mariusz Kiebała
26 sierpnia 2022
Wypasik dzięks 🤠
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Łukasz Knap
22 sierpnia 2022
Album rewelacja, pięknie wydany i bogaty w treść tak jak się spodziewałem, tylko żeby starczyło czasu na objechanie tego wszystkiego...

Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów.
Łukasz Knap
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Paweł Żygała
18 sierpnia 2022
Zainspirowaliście mnie do zdobywania tych pięknych szczytów. Pozdrawiam z Przemyśla (Polskie Mur de Huy)
Plakat Sustenpass photo review
Kordian
17 sierpnia 2022
Piękne zdjęcia!
Plakat Passo Torri di Fraele photo review
Kordian
17 sierpnia 2022
Cudowne zdjęcia!
Plakat Mur de Huy photo review
Kordian
17 sierpnia 2022
Super! Polecam!
Plakat Colle del Nivolet photo review
Kordian
17 sierpnia 2022
Piękne zdjęcia!
Zestaw plakatów Kultowe Podjazdy - Stelvio, Ventoux, Pordoi photo review
Kordian
17 sierpnia 2022
Super!
Twój Własny Tour - zestaw trzech dowolnych plakatów photo review
Kordian
17 sierpnia 2022
Przepiękne widoki!
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kordian
17 sierpnia 2022
Cudowne zdjęcia i przepięknie wydany album. Tak trzymać i czekam na więcej wydawnictwa!
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Rafał Zawadzki
17 sierpnia 2022
Jestem pod ogromnym wrażeniem. Samo obcowanie z tym albumem, jakość wydania, zapach, dotyk (czuć chmury i czcionkę) niesamowite. Oprawa wizualna mega. I wspaniale opisy😍 Polecam każdemu, nie tylko kolarzom👌
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
+2
Ania Bartkowa
17 sierpnia 2022
To już kolejny rok z Waszym kalendarzem - stały punkt listu do Św. Mikołaja:) A tu taka niespodzianka! Przepięknie wydany album, który z radością sprezentowałam mojemu mężowi. A w nim m.in. zdjęcia i opis podjazdu na Passo dello Stelvio - zdobyty przez niego na rowerze, ciary! Album zachwyca i inspiruje, must-have dla wielbicieli kółek i gór:)
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Sięgając chmur
16 sierpnia 2022
Perfekcyjnie wydany album. To jakość, której woekszosc wydawców może sobie pomarzyć. Czyta się pięknie. Jakość zdjęć i grubość papieru powoduje to ze iphony czy iPady oda w kąt. To zupełnie inne czytanie.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
+1
Marek Kaczmarczyk
15 sierpnia 2022
Bardzo piękna rzecz. Dziękuję. Mam zamiar dokupić jeszcze kilka egzemplarzy....ALE. bardzo brakuje profili i mapek, takich prostych jak na załączonych zdjęciach, aby nie zwiekszac objętości wydawnictwa. No i to świecidło na okładce. Bardzo modne ostatnio, ale takiej eleganckiej książce zupełnie niepotrzebne.
Pozdrowienia dla całego Zespołu. Raz jeszcze dzięki za pomysł, pracę, kapitalne tresci, dopiski kolarzy.
Ps. Może w przyszłosci album o historii tdf. Wiem, że to trudne, ale co za wspaniałe anegdoty, zdjecia
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Jacek
11 sierpnia 2022
Super.swietna publikacja.brawo.dwie.super pozycję album i Tour de Pologne.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Michał
10 sierpnia 2022
Piękny album super wydany ogląda i czyta się rewelacyjnie i wspomnienia wracają szczególnie z francuskich przełęczy
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
MarekWind
10 sierpnia 2022
Super lektura. Chce się jeździć
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Sławek
8 sierpnia 2022
Cały album działa na wyobraźnie. Przepiękne wydana, cudowne zdjęcia. Czytanie to czysta przyjemność 😉
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
tomekrosiak
4 sierpnia 2022
Album piękny. Plan na jakąś przełęcz na urlopie w Cortinie ułożony 🙂
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Gosia
31 lipca 2022
Album, fotografie śliczne. Kupiłam synowi w prezencie, ale cała rodzina się nim zachwyca. Można go czytać i oglądać w kolejności rozdziałów, albo wybiórczo, jak się otworzy. Jakby ze skrzyni ze skarbami, sięga się po fotografie zachwycające kosztowności. Syn interesujący się kolarstwem zawodowym, aż tak, że odczuwa potrzebę wypowiadania się w Koszulce lidera - nie miałam pojęcia o jego pasji. Cieszę się bo sport w rodzinie jest odkąd pamiętam. Teraz Stach i dziadek oglądają album razem a oczy obojgu przy tym lśnią, też jak rodzinne skarby. Takie wspaniałości przynosi ten album.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
ela.sowa3
31 lipca 2022
Po prostu fantastyczny ,piękne zdjęcia no i...jakość. Polecam każdemu,A szczególnie miłośnikom kolarstwa i wrażliwym na piękno przyrody.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
euhenio5
31 lipca 2022
Lektura do popołudniowej kawy ☕
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
+1
Mariusz Ulman
30 lipca 2022
Piękna rzecz, polecam każdemu fanowi kolarstwa, ale nie tylko. Znakomita jakość,
idealny prezent dla kogoś bliskiego. Mój egzemplarz jest wyjątkowy, bo opatrzony dedykacją autorki 🙂
Twój Własny Tour - zestaw trzech dowolnych plakatów photo review
Twój Własny Tour - zestaw trzech dowolnych plakatów photo review
Twój Własny Tour - zestaw trzech dowolnych plakatów photo review
+1
Rafał
8 listopada 2021
Piękne zdjęcia, wysoka jakość druku, świetnej jakości papier. Wspaniała dekoracja, z pewnością nie jest to mój ostatni zakup.
Przesyłka zapakowana w sposób gwarantujący brak zagięć czy innych zniszczeń. Wszystko na najwyższym poziomie!
Plakat Tour de France wspinaczka w chmurach od 1903 photo review
Dorota
10 października 2021
Świetna grafika, idealne uzupełnienie zestawu zdjęć legendarnych podjazdów 🙂Wysoka jakość wydruku, profesjonalna oprawa.
Twój Własny Tour - zestaw trzech dowolnych plakatów photo review
Fiodor_x
26 stycznia 2021
Super jakość, piekne kolory. Dobry papier, twardy. Zapakowane w profesjonalny sposób- kartonowe twarde opakowanie chroni przed uszkodzeniem rogów.dobry kontakt telefoniczny. Polecam.
Twój Własny Tour - zestaw trzech dowolnych plakatów photo review
Twój Własny Tour - zestaw trzech dowolnych plakatów photo review
Twój Własny Tour - zestaw trzech dowolnych plakatów photo review
+1
Adrian
13 listopada 2020
Świetne wykonanie, idealny motywator podczas treningu kolarskiego pod dachem.
Zestaw Legendy Tour de France - Alpe d'Huez, Tourmalet, Galibier photo review
triathlonkonsulting
19 września 2020
Piękny zestaw zdjęć mistycznych podjazdów.
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Kalendarz The Climb 2020 photo review
+3
Damian
9 września 2020
Rewelacyjny kalendarz! Miło popatrzeć na profesjonalne fotografie, powspominać niektóre etapy i wyścigi. W czasie pandemii COVID-19 przypominał, jak powienien wyglądać prawidłowy kalendarz wyścigów. Radość, płynąca z górskich krajobrazów i kolarstwa, daje się odczuć, dzięki obecności kalendarza The Climb. Nawet moja 2-letnia córeczka polubiła kalendarz i na początku każdego miesiąca prosi, by ją podnieść, żeby mogła zobaczyć zdjęcie, któremu dokładnie się przygląda 🙂 Ewidentnie te fotografie niosą ze sobą moc pozytywnych odczuć i chwile wytchnienia, oprócz kapitalnej rzecz jasna strony pragmatycznej. Gorąco polecam miłośnikom roweru i gór!
Plakat Mur de Huy photo review
Jaroslaw Pniewski
11 maja 2020
Do kolekcji.
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Kaśka
2 kwietnia 2020
Już kolejny rok razem z kalendarzem The Climb 🙂
Aż chciałoby się teraz odwiedzić miejsca z fotografii!
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Kuba7033
19 stycznia 2020
Super widoki, ciekawe informacje, podsuwa pomysły wyjazdów w pełni sezonu.
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Katarzyna
17 stycznia 2020
Super kalendarz, spełnia role dekoracyjną jak i inspiracyjną, super zdjęcia. Pozdrawiam
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Halina
26 grudnia 2019
Taki prezent dla mojej córci
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Adamo
26 grudnia 2019
Świetnie się prezentuję powieszony nad moim rowerem;)
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Mikołaj Wierzbicki
23 grudnia 2019
To jest plan na kolejny wyjazd (nie jakiś kilometrowy huy) 😉
Plakat Tour de France wspinaczka w chmurach od 1903 photo review
MK
20 grudnia 2019
super, kupię ramę i będzie się w tym pokoju komponował:)
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Ola
17 grudnia 2019
Kalendarz mistrzostwo w każdym calu 👌jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu.
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Agata
9 grudnia 2019
A tak prezentuje się u mnie 🙂
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Łukasz
8 grudnia 2019
Mam i ja 😍
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Arkadiusz
8 grudnia 2019
Dziękuję. Mój już dotarł nawet do Norwegii. Dzięki bardzo, piękny kalendarz. 👏
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Marcin
8 grudnia 2019
Wielkie dzięki 😀a widokówka to wisieńka🍒 na torcie 🎂
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Tricarbon.pl
5 grudnia 2019
To już 3 rok jesteśmy razem, każdy miesiąc nowa "podjarka" wow jedziemy tam!
Kalendarz The Climb 2020 photo review
kalendarze
5 grudnia 2019
Nie wyobrażam sobie już innego kalendarza na ścianie , na razie nowy wisi pod starym i czeka na 01 01 2020 . Super że jest info o datach wyścigów itp