Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Jacek
11 sierpnia 2022
Super.swietna publikacja.brawo.dwie.super pozycję album i Tour de Pologne.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Michał
10 sierpnia 2022
Piękny album super wydany ogląda i czyta się rewelacyjnie i wspomnienia wracają szczególnie z francuskich przełęczy
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
MarekWind
10 sierpnia 2022
Super lektura. Chce się jeździć
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Sławek
8 sierpnia 2022
Cały album działa na wyobraźnie. Przepiękne wydana, cudowne zdjęcia. Czytanie to czysta przyjemność 😉
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
tomekrosiak
4 sierpnia 2022
Album piękny. Plan na jakąś przełęcz na urlopie w Cortinie ułożony 🙂
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Gosia
31 lipca 2022
Album, fotografie śliczne. Kupiłam synowi w prezencie, ale cała rodzina się nim zachwyca. Można go czytać i oglądać w kolejności rozdziałów, albo wybiórczo, jak się otworzy. Jakby ze skrzyni ze skarbami, sięga się po fotografie zachwycające kosztowności. Syn interesujący się kolarstwem zawodowym, aż tak, że odczuwa potrzebę wypowiadania się w Koszulce lidera - nie miałam pojęcia o jego pasji. Cieszę się bo sport w rodzinie jest odkąd pamiętam. Teraz Stach i dziadek oglądają album razem a oczy obojgu przy tym lśnią, też jak rodzinne skarby. Takie wspaniałości przynosi ten album.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
ela.sowa3
31 lipca 2022
Po prostu fantastyczny ,piękne zdjęcia no i...jakość. Polecam każdemu,A szczególnie miłośnikom kolarstwa i wrażliwym na piękno przyrody.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
euhenio5
31 lipca 2022
Lektura do popołudniowej kawy ☕
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
+1
Mariusz Ulman
30 lipca 2022
Piękna rzecz, polecam każdemu fanowi kolarstwa, ale nie tylko. Znakomita jakość,
idealny prezent dla kogoś bliskiego. Mój egzemplarz jest wyjątkowy, bo opatrzony dedykacją autorki 🙂
Kolarski zestaw kalendarzy 2022 photo review
Kolarski zestaw kalendarzy 2022 photo review
Kolarski zestaw kalendarzy 2022 photo review
+1
Tomasz
12 stycznia 2022
Doskonaly produkt. Jeszcze lepszy, niż poprzednio. Wielki plus za zdjęcia z wyścigów pasujących do danego miesiąca. Miło zobaczyć znów CCC na trasie. Wersja mini, tj. kalendarz biurkowy trafił na biurko do pracy.
Kolarski kalendarz 2022 photo review
Jarek
11 stycznia 2022
Kalendarz ładny, ale niektóre zdjęcia mogłyby być lepszej jakości (słaba ostrość), a cena kalendarza dość wysoka.
Kolarski kalendarz 2022 photo review
Stefan
4 stycznia 2022
Jedyny w formacie A2, w bezkonkurencyjnej cenie 🙂
Kolarski kalendarz 2022 photo review
Miziok
27 grudnia 2021
Świetny kalendarz Idealnie prezentuje się na ścianie 🙂
Kolarski kalendarz 2022 photo review
Kolarski kalendarz 2022 photo review
Kolarski kalendarz 2022 photo review
Kolarski kalendarz 2022 photo review
+2
Adam
16 grudnia 2021
Trzeci rok z rzędu.
Kalendarz którego nie może mi zabraknąć. Super zdjęcia.
Kolarski kalendarz 2022 photo review
Grzegorz
12 grudnia 2021
Trzeci rok z rzędu 😁
Jak zawsze super fotki i wykonanie 😁 za rok też kupię 👍
Kolarski kalendarz 2022 photo review
Wojciech
11 grudnia 2021
To mój drugi! Jest super!
Kalendarz The Climb 2021 photo review
gut
10 grudnia 2021
Kalendarz the Climb to powiew lata i przygody podczas zimy w biurze
Kolarski kalendarz 2022 - przedsprzedaż photo review
Błażej
7 grudnia 2021
To mój czwarty kalendarz od Was. Patrzysz na zdjęcie i już Ci się chce wsiąść na rower. Każdy miesiąc pobudza marzenia o wyprawach rowerowych do Włoch, Francji, Hiszpanii i w inne mniej oczywiste kierunki... Jakość - rewelacja.
Kolarskie podkładki Epic Cycling Climbs photo review
Robert
6 grudnia 2021
Idealnie wpasowują się w otoczenie 🙂
Kalendarz The Climb 2021 photo review
Krzysztof
19 listopada 2021
Pamiętam jak dawniej szukałem co roku kalendarza z górskimi widokami. Ciężko było znaleźć coś fajnego, nieprzeciętnego.
Aż pojawił się The Climb. O to właśnie chodziło. Posiadam wszystkie, od pierwszego wydania. Piękne zdjęcia świetnej jakości.
Widoki zachęcające do kolejnego wyjazdu w góry 🙂
Kalendarz The Climb 2021 photo review
Paweł
15 listopada 2021
Pięknie się prezentuje. Już nie mogę się doczekać kolejnego na 2022 rok
Kalendarz The Climb 2021 photo review
Marcin
12 listopada 2021
Świetny kalendarz, dwa lata ze mną, trzeci zapewne też będzie! 🙂
Twój Własny Tour - zestaw trzech dowolnych plakatów photo review
Twój Własny Tour - zestaw trzech dowolnych plakatów photo review
Twój Własny Tour - zestaw trzech dowolnych plakatów photo review
+1
Rafał
8 listopada 2021
Piękne zdjęcia, wysoka jakość druku, świetnej jakości papier. Wspaniała dekoracja, z pewnością nie jest to mój ostatni zakup.
Przesyłka zapakowana w sposób gwarantujący brak zagięć czy innych zniszczeń. Wszystko na najwyższym poziomie!
Plakat Tour de France wspinaczka w chmurach od 1903 photo review
Dorota
10 października 2021
Świetna grafika, idealne uzupełnienie zestawu zdjęć legendarnych podjazdów 🙂Wysoka jakość wydruku, profesjonalna oprawa.
Kalendarz The Climb 2021 photo review
Jaaaarek
22 sierpnia 2021
Niesamowite zdjęcia, mój drugi z rzędu, czekam z niecierpliwością na nowy. Pozdrawiam
Twój Własny Tour - zestaw trzech dowolnych plakatów photo review
Fiodor_x
26 stycznia 2021
Super jakość, piekne kolory. Dobry papier, twardy. Zapakowane w profesjonalny sposób- kartonowe twarde opakowanie chroni przed uszkodzeniem rogów.dobry kontakt telefoniczny. Polecam.
Kalendarz The Climb 2021 photo review
DARIUSZ3003
7 stycznia 2021
Piękny,
ciekawszy niż ubiegłoroczny.Znakomite zdjęcia zarówno pod względem jakości ,wyboru widoków jak i barw.To nie kalendarz,a OZDOBA !
Kalendarz The Climb 2021 photo review
Jacek Matys
7 stycznia 2021
Świetny kalendarz, ładne zdjęcia, brakuje mi jakiegoś podjazdu z Polski. Niedziele i święta mogłyby być na czerwono.
Kalendarz The Climb 2021 photo review
Piotrek SCT Wrocław
1 stycznia 2021
Dziś 1 stycznia.. kolejnego roku .. z kolejnym kalendarzem The Climb !
Który to już rok z kolei? Hmm, ten pierwszy ( po prawej) jest ze mną do dziś 😉
Kalendarz The Climb 2021 photo review
Miguel
27 grudnia 2020
Widoki i zdjęcia nieszamowite
Kalendarz The Climb 2021 photo review
Kalendarz The Climb 2021 photo review
Kalendarz The Climb 2021 photo review
+1
Andrzej
7 grudnia 2020
Taka historia! Jakość ciągle na najwyższym poziomie. To nie tylko kalendarz dla kolarzy, ale dla wszystkich co lubią góry, przyrodę, widoki i przestrzeń!
Kalendarz The Climb 2021 photo review
Kasia
1 grudnia 2020
Kolejny rok przed nami i kolejny z kalendarz The Climb. Jak zwykle fantastyczne zdjęcia oraz super jakość. Polecam!
Kalendarz The Climb 2021 photo review
Maciej
29 listopada 2020
Kalendarz z roku na rok nie zawodzi i jest super prezentem dla przyjaciół.
Twój Własny Tour - zestaw trzech dowolnych plakatów photo review
Twój Własny Tour - zestaw trzech dowolnych plakatów photo review
Twój Własny Tour - zestaw trzech dowolnych plakatów photo review
+1
Adrian
13 listopada 2020
Świetne wykonanie, idealny motywator podczas treningu kolarskiego pod dachem.
Zestaw Legendy Tour de France - Alpe d'Huez, Tourmalet, Galibier photo review
triathlonkonsulting
19 września 2020
Piękny zestaw zdjęć mistycznych podjazdów.
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Kalendarz The Climb 2020 photo review
+3
Damian
9 września 2020
Rewelacyjny kalendarz! Miło popatrzeć na profesjonalne fotografie, powspominać niektóre etapy i wyścigi. W czasie pandemii COVID-19 przypominał, jak powienien wyglądać prawidłowy kalendarz wyścigów. Radość, płynąca z górskich krajobrazów i kolarstwa, daje się odczuć, dzięki obecności kalendarza The Climb. Nawet moja 2-letnia córeczka polubiła kalendarz i na początku każdego miesiąca prosi, by ją podnieść, żeby mogła zobaczyć zdjęcie, któremu dokładnie się przygląda 🙂 Ewidentnie te fotografie niosą ze sobą moc pozytywnych odczuć i chwile wytchnienia, oprócz kapitalnej rzecz jasna strony pragmatycznej. Gorąco polecam miłośnikom roweru i gór!
Kolarskie podkładki Epic Cycling Climbs photo review
Stelvio = podwójne espresso + torcik
15 lipca 2020
Od samego patrzenia na tę piękne podjazdy, bez wyrzutów sumienia, mogę do podwójnego espresso dodać jakieś zdrowe węglowodany 🙂
Plakat Mur de Huy photo review
Jaroslaw Pniewski
11 maja 2020
Do kolekcji.
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Kaśka
2 kwietnia 2020
Już kolejny rok razem z kalendarzem The Climb 🙂
Aż chciałoby się teraz odwiedzić miejsca z fotografii!
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Kuba7033
19 stycznia 2020
Super widoki, ciekawe informacje, podsuwa pomysły wyjazdów w pełni sezonu.
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Katarzyna
17 stycznia 2020
Super kalendarz, spełnia role dekoracyjną jak i inspiracyjną, super zdjęcia. Pozdrawiam
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Halina
26 grudnia 2019
Taki prezent dla mojej córci
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Adamo
26 grudnia 2019
Świetnie się prezentuję powieszony nad moim rowerem;)
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Mikołaj Wierzbicki
23 grudnia 2019
To jest plan na kolejny wyjazd (nie jakiś kilometrowy huy) 😉
Plakat Tour de France wspinaczka w chmurach od 1903 photo review
MK
20 grudnia 2019
super, kupię ramę i będzie się w tym pokoju komponował:)
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Ola
17 grudnia 2019
Kalendarz mistrzostwo w każdym calu 👌jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu.
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Agata
9 grudnia 2019
A tak prezentuje się u mnie 🙂
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Łukasz
8 grudnia 2019
Mam i ja 😍
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Arkadiusz
8 grudnia 2019
Dziękuję. Mój już dotarł nawet do Norwegii. Dzięki bardzo, piękny kalendarz. 👏
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Marcin
8 grudnia 2019
Wielkie dzięki 😀a widokówka to wisieńka🍒 na torcie 🎂
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Tricarbon.pl
5 grudnia 2019
To już 3 rok jesteśmy razem, każdy miesiąc nowa "podjarka" wow jedziemy tam!
Kalendarz The Climb 2020 photo review
kalendarze
5 grudnia 2019
Nie wyobrażam sobie już innego kalendarza na ścianie , na razie nowy wisi pod starym i czeka na 01 01 2020 . Super że jest info o datach wyścigów itp