fbpx
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Łukasz Kicki
14 maja 2024
Świetnie wydany album. Niezbednik kazdego wariata rowerowego.
Kolarski kalendarz The Climb 2024 photo review
Arkadiusz Jerzyk
31 grudnia 2023
Mimo małych turbulencji, kalendarz dotarł do zaśnieżonej Norwegii. Dziękuję bardzo, za wspaniałą obsługę. Nr 6 już na ścianie.
Kolarski kalendarz The Climb 2024 photo review
Życie w bigu
31 grudnia 2023
Ok
Kolarski kalendarz The Climb 2024 photo review
Damian Stusek
28 grudnia 2023
Piękne zdjęcia i stałe miejsce na ścianie. A w zimie podjazdy z kalendarza kolejno podjeżdżane na Rouvy😉.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Janko
23 grudnia 2023
Nie wiem jak w środku, bo to pod choinkę, ale co mogę powiedzieć to szybka realizacja zamówienia i wysyłka.
Kolarski kalendarz The Climb 2024 photo review
Witek
22 grudnia 2023
Kalendarz ten kupiłem pierwszy raz, ale przyznaję, że to produkt premium. Jakość zdjęć jest znakomita i format jest w punkt.
Zdecydowanie polecam
Kolarski kalendarz The Climb 2024 photo review
Jarosław
21 grudnia 2023
Jakość kalendarza bardzo dobra. Trochę szkoda, że nie ma zaznaczonych górskich etapów w wielkich tourach jak w wcześniejszych kalendarzach.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Paweł
8 grudnia 2023
Jakość albumu powala. Przepiękne zdjęcia, bogate opisy. Polecam w 100%, idealny na stolik kawowy, prezent dla miłośnika kolarstwa, inspiracje dla rowerowych podróży.
Kolarski kalendarz The Climb 2024 photo review
Adam Jamrozy
1 grudnia 2023
Jestem z Wami 5 rok .Tak samo super.
Kolarski kalendarz The Climb 2024 photo review
Maciej
30 listopada 2023
Już od kilku lat kalendarz Climb ozdabia nasz dom. Jak co rok z niecierpliwością czekałem na maila o możliwości kolejnego zamówienia. Tym razem Hiszpania, która już zainspirowała nas do planowania wyjazdu - nie tylko kolarskiego 😉
Zestaw kalendarzy The Climb 2024 photo review
Piotr
28 listopada 2023
Kupuję kalendarze od kilku lat i są dla mnie zawsze super inspiracją na nadchodzący rok. Tak trzymajcie.
Kolarski kalendarz The Climb 2024 photo review
Najlepszy na rynku ścienny kalendarz rowerowy
28 listopada 2023
Kupuję już któryś rok z rzędu, w tym roku bardzo ładne zdjęcia...fajnie że widać kolarzy z bliższej perspektywy a nie tylko widoki.
Kolarski kalendarz The Climb 2024 photo review
Monika Świetlik
25 listopada 2023
Jak co roku kalendarz prezentuję się pięknie!!. Nie pozostaje nic tylko czekać na nowy rok a tymczasem w tęsknocie za słońcem kręcimy w domowym zaciszu.
Kolarski kalendarz The Climb 2024 photo review
Urszula
20 listopada 2023
Piękny kalendarz. Szybka wysyłka. Polecam wszystkim Climb 🙂
Kolarski kalendarz biurkowy 2023 photo review
Kuba
23 października 2023
Kalendarz biurkowy w takim formacie to świetny pomysł.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Marcin
4 października 2023
Bardzo ładnie wydany album. Znakomita jakość i ciekawe opowiesci. Brakło mi tylko tak troszeczkę profili/mapek samych podjazdów - ale to sie odzywa moja strona "liczbowo-wizualno-planowa" ( bo przeciez informacje o długości, nachyleniu, wysokościach i przewyższeniach są! ) 😂. Świetna lektura z pieknymi ujęciami 😊
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Krzysztof
22 września 2023
Absolutni doskonały album!Polecam wszystkim 🚴🚴🏻‍♂️🚴👍🏻
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Krzysztof
22 września 2023
Jestem pod wielkim wrażeniem jakości albumu,zarówno treści jak i edycji.Polecam wszystkim 🚴🚴🏻‍♂️🚴👍🏻
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kuba
18 sierpnia 2023
Album jest rewelacyjny! Pięknie wydany i świetny merytorycznie - opisy na prawdę wciągają i można do nich wciąż wracać, a zdjęcia świetnie oddają klimat tych miejsc. 10/10, polecam nie tylko fanom kolarstwa! 🙂
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
SMYKofSKI
5 sierpnia 2023
Album przerósł moje oczekiwania.
Wspaniała pozycja w "sportowej" biblioteczce.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Krzysztof
17 lipca 2023
Wspaniałe wydany album z pięknymi fotografiami i bardzo ciekawymi opisami. Bardzo dobry zakup, w dwa dni album był u mnie w domu. Gorąco polecam
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Jacek sukiennik
10 czerwca 2023
Wiele z tych miejsc poznałem podczas wypraw narciarskich, nigdy jednak nie patrzyłem na nie od strony kolarstwa i wielkich wyścigów… Jestem zachwycony i z każda strona bardziej szczęśliwy. Obudziliście we mnie nowa pasje i cel do realizacji, bardzo dziękuje. Polecam wszystkim.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Bartek
29 maja 2023
To był ten brakujący element, dziękuje za album, jest piękny a ja już mam rezerwacje w Bormio i plan na amatorski atak na Stelvio 🙂
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Joanna
15 maja 2023
Bardzo fajne wydawnictwo. Oprócz zdjęć znanych z kalendarzy The Climb, sporo faktów i ciekawe opisy. Duży plus i podziękowania za ekspresową wysyłkę.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Marcin
11 kwietnia 2023
Śliczny album z pobudzającymi wyobraźnię fotografiami. Marzenia się spełniają, zatem czas rozpocząć wspinaczkę…
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
+1
Radek
15 marca 2023
Przepiekne wydanie. Piękne zdjęcia i opisy, które od razu działają na wyobraznie(chce tam byc🤩)
Co prawda to mój prezent urodzinowy, zamówiony przez żonę, ale nie chcący odebrany przeze mnie od kuriera😬😁Czytając z żoną o albumie na str. powiedziałem, że postawie sobie CEL przejechania w miarę możliwości wszystkich tras.
I już może w tym roku zacznę realizować cele. Na początek Poggio di San Remo
(będę przejeżdżał tamtędy). Żal by było nie skorzystać i zaczas wykreślać kolejne trasy)
Co do albumu, nakręciliście MNIE niesamowicie.
Dziękuję Wam.
Jednej rzeczy mi tylko brakuje 🥺
Podpisów no i może małej dedykacji😁😁
Więc Adam Probosz zapraszam jeszcze raz do Janowa Lubelskiego na jakiś maraton i czekam nas podpis 😉
Pozdrawiam
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Monika
25 lutego 2023
Dobrej jakości produkt✌️
Kolarski kalendarz The Climb 2023 photo review
Tom
8 stycznia 2023
Kalendarz kupiłem kolejny raz. Piękny, starannie wykonany, dobrze zapakowany (kilka lat temu przyszedł zgięty, później już zawsze w bezpiecznym dopasowanym pudełku). Uwielbiam te zaznaczone terminy wyścigów UCI! Na mały minus: w zeszłym roku zdjęcia były bardziej kolarskie i w miarę możliwości dopasowane do terminów wyścigów, np. ze zdjęciem z TdP w sierpniu, tym razem nie za bardzo - wtedy było lepiej. Zachęcam do zdjęć z wyścigów w przyszłości! Fajnie by było, gdyby takie same oznaczenia wyścigów, jak na głównym kalendarzu, były też na małej wersji biurkowej. Pozdrawiam!
Kolarski kalendarz The Climb 2023 photo review
Jarosław
5 stycznia 2023
Bardzo ładny kalendarz, przesyłka szybka, dobrze zapakowana. Polecam
Kolarski kalendarz The Climb 2023 photo review
Kolarski kalendarz The Climb 2023 photo review
Kolarski kalendarz The Climb 2023 photo review
+1
Witold Woźnicki
27 grudnia 2022
Kalendarz - Super wykonanie,a zdjęcia zapierają dech. Chciałoby się być tam od razu. Obsługa pierwsza klasa.
Kolarski kalendarz The Climb 2023 photo review
Janusz Kikcio
25 grudnia 2022
Z wielu otrzymanych prezentów Najlepszy choć konkurencja była duża.
Piękny kalendarz, profesjonalnie opracowany, wydrukowany i oprawiony.
Znakomicie przygotowany do wysyłki, dotarł nienaruszony.
Kolarski kalendarz The Climb 2023 photo review
Magda
25 grudnia 2022
Kalendarz jest piękny, mam chrapkę jeszcze na album 🙂
Kolarski kalendarz The Climb 2023 photo review
arekjerzyk
25 grudnia 2022
Już jest, dotarł do mroźnej Norwegii. Jak zwykle perfekcyjne wykonanie, piękne zdjęcia. To już mój piąty kalendarz i każdy następny to piękne wrażenia. Zdrowych i spokojnych Świąt.
Kolarski kalendarz The Climb 2023 photo review
garguless
24 grudnia 2022
Jak zawsze niezmiennie jakość i wykonanie z dbałością o detale na wysokim poziomie💪
Kolarski kalendarz The Climb 2023 photo review
Kolarski kalendarz The Climb 2023 photo review
Kolarski kalendarz The Climb 2023 photo review
Kolarski kalendarz The Climb 2023 photo review
+2
Marcin
20 grudnia 2022
Piękna edycja na 2023 rok szczególnie że w 2022 roku byłem w Dolomitach i wycisnąłem z nich wszystko co się dało na rowerze plus byłem na etapie Giro Ditalia. Piękne wspomnienia powrócą w 2023 roku gdy będę przekładał kartki 😁👌
Kolarski kalendarz The Climb 2023 photo review
Robert Osiński
6 grudnia 2022
Zamawiam co rok. Jakość i zdjęcia wykonane perfekcyjnie
Kolarski kalendarz The Climb 2023 photo review
Izabela
2 grudnia 2022
Już drugi rok najbardziej trafiony prezent dla męża kolarza😊👍. Porządnie zapakowana przesyłka. Nic się nie zagina i nie gniecie. Polecam.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Aleksandra Filipiuk-Paszko
7 listopada 2022
Przepiękny, wszystkie najważniejsze informacje o podjazdach w jednym miejscu
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Mariusz Popławski
27 października 2022
Przepięknie wydany album, z którego aż wydobywa się zapach gór, czuć promienie palącego słońca i delikatne podmuchy wiatru. Oglądając fantastyczne zdjęcia i czytając o podjazdach przychodzi jedna myśl - przejechanie tych przełęczy na trenażerze, to jednak nie to. Tam trzeba pojechać i zobaczyć to na żywo. A opony Twojego roweru niech poczują prawdziwy „tamtejszy” asfalt pod sobą.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Marek
26 października 2022
Piękny album. Traktuję go jako wyzwanie i plan na przyszłość. Może warto dodać mapki i przekroje? Albo wzbogacić o kolekcję zdjęć w HD? To na przyszłość, a na teraz długie godziny oglądania i planowania. Pozdrowię!
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Robert Mieszała
9 października 2022
Petarda!
Zdjęcia takie że już planuje wyprawe w Dolomity!:)
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Sięgając chmur na Mazurach 😉
3 października 2022
Mega prezent na Dzień Chłopaka. I jest inspiracja... by zmierzyć się z tymi podjazdami i widokami. Banan mi z twarzy nie znika kolejny dzień. A album trafił w moim domu w doborowe towarzystwo.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
+1
TomB
2 października 2022
Album stał się dla mnie inspiracją do próby wyruszenia zagranicę i zdobycia choćby kilku kultowych przełęczy, znanych tylko z TV.
Niesamowite zdjęcia, ciekawe opisy interesujące komentarze zawodowców. Ponadto staranny skład, brak błędów językowych, itp.
Czytając i oglądając zdjęcia mam ciary na plecach i z niecierpliwością czekam na kolejny sezon. Z albumem łatwiej będzie przetrwać zimę.
Drobna uwaga:
podsumowania mogłyby nie powielać - bardzo ciekawych skądinąd - opisów.
Czego/kogo wg mnie zabrakło?
- Komentarza Sylwka Szmyda nt. Mont Ventoux i L’Alp d’Huez,
- zaproszenia Daniela Marszałka - niekwestionowanej encyklopedii w zakresie amatorskiego zdobywania kultowych podjazdów.
Mimo wszystko 10/10.
Zdecydowanie polecam!
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Mariusz Kiebała
26 sierpnia 2022
Wypasik dzięks 🤠
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Łukasz Knap
22 sierpnia 2022
Album rewelacja, pięknie wydany i bogaty w treść tak jak się spodziewałem, tylko żeby starczyło czasu na objechanie tego wszystkiego...

Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów.
Łukasz Knap
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Paweł Żygała
18 sierpnia 2022
Zainspirowaliście mnie do zdobywania tych pięknych szczytów. Pozdrawiam z Przemyśla (Polskie Mur de Huy)
Plakat Sustenpass photo review
Kordian
17 sierpnia 2022
Piękne zdjęcia!
Plakat Passo Torri di Fraele photo review
Kordian
17 sierpnia 2022
Cudowne zdjęcia!
Plakat Mur de Huy photo review
Kordian
17 sierpnia 2022
Super! Polecam!
Plakat Colle del Nivolet photo review
Kordian
17 sierpnia 2022
Piękne zdjęcia!
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kordian
17 sierpnia 2022
Cudowne zdjęcia i przepięknie wydany album. Tak trzymać i czekam na więcej wydawnictwa!
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Rafał Zawadzki
17 sierpnia 2022
Jestem pod ogromnym wrażeniem. Samo obcowanie z tym albumem, jakość wydania, zapach, dotyk (czuć chmury i czcionkę) niesamowite. Oprawa wizualna mega. I wspaniale opisy😍 Polecam każdemu, nie tylko kolarzom👌
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
+2
Ania Bartkowa
17 sierpnia 2022
To już kolejny rok z Waszym kalendarzem - stały punkt listu do Św. Mikołaja:) A tu taka niespodzianka! Przepięknie wydany album, który z radością sprezentowałam mojemu mężowi. A w nim m.in. zdjęcia i opis podjazdu na Passo dello Stelvio - zdobyty przez niego na rowerze, ciary! Album zachwyca i inspiruje, must-have dla wielbicieli kółek i gór:)
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Sięgając chmur
16 sierpnia 2022
Perfekcyjnie wydany album. To jakość, której woekszosc wydawców może sobie pomarzyć. Czyta się pięknie. Jakość zdjęć i grubość papieru powoduje to ze iphony czy iPady oda w kąt. To zupełnie inne czytanie.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
+1
Marek Kaczmarczyk
15 sierpnia 2022
Bardzo piękna rzecz. Dziękuję. Mam zamiar dokupić jeszcze kilka egzemplarzy....ALE. bardzo brakuje profili i mapek, takich prostych jak na załączonych zdjęciach, aby nie zwiekszac objętości wydawnictwa. No i to świecidło na okładce. Bardzo modne ostatnio, ale takiej eleganckiej książce zupełnie niepotrzebne.
Pozdrowienia dla całego Zespołu. Raz jeszcze dzięki za pomysł, pracę, kapitalne tresci, dopiski kolarzy.
Ps. Może w przyszłosci album o historii tdf. Wiem, że to trudne, ale co za wspaniałe anegdoty, zdjecia
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Jacek
11 sierpnia 2022
Super.swietna publikacja.brawo.dwie.super pozycję album i Tour de Pologne.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Michał
10 sierpnia 2022
Piękny album super wydany ogląda i czyta się rewelacyjnie i wspomnienia wracają szczególnie z francuskich przełęczy
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
MarekWind
10 sierpnia 2022
Super lektura. Chce się jeździć
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Sławek
8 sierpnia 2022
Cały album działa na wyobraźnie. Przepiękne wydana, cudowne zdjęcia. Czytanie to czysta przyjemność 😉
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
tomekrosiak
4 sierpnia 2022
Album piękny. Plan na jakąś przełęcz na urlopie w Cortinie ułożony 🙂
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Gosia
31 lipca 2022
Album, fotografie śliczne. Kupiłam synowi w prezencie, ale cała rodzina się nim zachwyca. Można go czytać i oglądać w kolejności rozdziałów, albo wybiórczo, jak się otworzy. Jakby ze skrzyni ze skarbami, sięga się po fotografie zachwycające kosztowności. Syn interesujący się kolarstwem zawodowym, aż tak, że odczuwa potrzebę wypowiadania się w Koszulce lidera - nie miałam pojęcia o jego pasji. Cieszę się bo sport w rodzinie jest odkąd pamiętam. Teraz Stach i dziadek oglądają album razem a oczy obojgu przy tym lśnią, też jak rodzinne skarby. Takie wspaniałości przynosi ten album.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
ela.sowa3
31 lipca 2022
Po prostu fantastyczny ,piękne zdjęcia no i...jakość. Polecam każdemu,A szczególnie miłośnikom kolarstwa i wrażliwym na piękno przyrody.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
euhenio5
31 lipca 2022
Lektura do popołudniowej kawy ☕
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
+1
Mariusz Ulman
30 lipca 2022
Piękna rzecz, polecam każdemu fanowi kolarstwa, ale nie tylko. Znakomita jakość,
idealny prezent dla kogoś bliskiego. Mój egzemplarz jest wyjątkowy, bo opatrzony dedykacją autorki 🙂
Plakat Tour de France wspinaczka w chmurach od 1903 photo review
Dorota
10 października 2021
Świetna grafika, idealne uzupełnienie zestawu zdjęć legendarnych podjazdów 🙂Wysoka jakość wydruku, profesjonalna oprawa.
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Kalendarz The Climb 2020 photo review
+3
Damian
9 września 2020
Rewelacyjny kalendarz! Miło popatrzeć na profesjonalne fotografie, powspominać niektóre etapy i wyścigi. W czasie pandemii COVID-19 przypominał, jak powienien wyglądać prawidłowy kalendarz wyścigów. Radość, płynąca z górskich krajobrazów i kolarstwa, daje się odczuć, dzięki obecności kalendarza The Climb. Nawet moja 2-letnia córeczka polubiła kalendarz i na początku każdego miesiąca prosi, by ją podnieść, żeby mogła zobaczyć zdjęcie, któremu dokładnie się przygląda 🙂 Ewidentnie te fotografie niosą ze sobą moc pozytywnych odczuć i chwile wytchnienia, oprócz kapitalnej rzecz jasna strony pragmatycznej. Gorąco polecam miłośnikom roweru i gór!
Plakat Mur de Huy photo review
Jaroslaw Pniewski
11 maja 2020
Do kolekcji.
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Kaśka
2 kwietnia 2020
Już kolejny rok razem z kalendarzem The Climb 🙂
Aż chciałoby się teraz odwiedzić miejsca z fotografii!
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Kuba7033
19 stycznia 2020
Super widoki, ciekawe informacje, podsuwa pomysły wyjazdów w pełni sezonu.
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Katarzyna
17 stycznia 2020
Super kalendarz, spełnia role dekoracyjną jak i inspiracyjną, super zdjęcia. Pozdrawiam
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Halina
26 grudnia 2019
Taki prezent dla mojej córci
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Adamo
26 grudnia 2019
Świetnie się prezentuję powieszony nad moim rowerem;)
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Mikołaj Wierzbicki
23 grudnia 2019
To jest plan na kolejny wyjazd (nie jakiś kilometrowy huy) 😉
Plakat Tour de France wspinaczka w chmurach od 1903 photo review
MK
20 grudnia 2019
super, kupię ramę i będzie się w tym pokoju komponował:)
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Ola
17 grudnia 2019
Kalendarz mistrzostwo w każdym calu 👌jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu.
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Agata
9 grudnia 2019
A tak prezentuje się u mnie 🙂
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Łukasz
8 grudnia 2019
Mam i ja 😍
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Arkadiusz
8 grudnia 2019
Dziękuję. Mój już dotarł nawet do Norwegii. Dzięki bardzo, piękny kalendarz. 👏
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Marcin
8 grudnia 2019
Wielkie dzięki 😀a widokówka to wisieńka🍒 na torcie 🎂
Kalendarz The Climb 2020 photo review
Tricarbon.pl
5 grudnia 2019
To już 3 rok jesteśmy razem, każdy miesiąc nowa "podjarka" wow jedziemy tam!
Kalendarz The Climb 2020 photo review
kalendarze
5 grudnia 2019
Nie wyobrażam sobie już innego kalendarza na ścianie , na razie nowy wisi pod starym i czeka na 01 01 2020 . Super że jest info o datach wyścigów itp