Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Jacek
11 sierpnia 2022
Super.swietna publikacja.brawo.dwie.super pozycję album i Tour de Pologne.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Michał
10 sierpnia 2022
Piękny album super wydany ogląda i czyta się rewelacyjnie i wspomnienia wracają szczególnie z francuskich przełęczy
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
MarekWind
10 sierpnia 2022
Super lektura. Chce się jeździć
Anna
9 sierpnia 2022
Album jest tak pięknie wydany ze zapiera dech. Od razu chce się jechać i zobaczyć te testy na własne oczy. Polecam wszystkim miłośnikom kolarstwa.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Sławek
8 sierpnia 2022
Cały album działa na wyobraźnie. Przepiękne wydana, cudowne zdjęcia. Czytanie to czysta przyjemność 😉
Irek N.
7 sierpnia 2022
Wspaniały album. Doskonała jakość. Wydany w idealnym momencie kolarskiego sezonu ( po Giro i TDF przed Vueltą ). Opisy i komentarze naszych znakomitych kolarzy i dziennikarzy są wisienką na torcie. Książka może być inspiracją dla każdego kolarza. Mamy w domu dwa albumy, bo jako niespodzianka kupiliśmy sobie z żoną, na wzajem jako prezent.
Polecam.
RENATA KNITTER
7 sierpnia 2022
Piękna rzecz, polecam każdemu fanowi kolarstwa, ale nie tylko. Znakomita jakość,
idealny prezent dla kogoś bliskiego.
Grzegorz
6 sierpnia 2022
Przepiękny album z fantastycznymi zdjęciami!
Do tego albumu dodałbym jeszcze trzy rzeczy:
1. Grafiki z profilami podjazdów - doskonale pokazują jak rozkładają się trudności na poszczególnych odcinkach podjazdu.
2. Zdjęcia z wyścigów z ujęciami pokazujacymi rywalizację na tych podjazdach między kolarzami.
3. Trochę więcej statystyk, np. nazwiska zwycięzców, najszybszy przejazd, itp.
A i troszkę szkoda, że nie ma żadnego polskiego podjazdu 😉
Oczywiście nasze podjazdy nie mogą się równać z francuskimi czy włoskimi ale też mają swoje historie i urok.
Jeszcze raz gratuluję wspaniałego pomysłu i jego pięknej realizacji.
Pozdrawiam,
Grzegorz
Grzegorz Wawok
6 sierpnia 2022
Dzieło nie z tej Ziemi,cudo,oglądając już się jeździ po tych wszystkich podjazdach,wydanie ..bez słów samo za siebie mówi,gratulacje
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
tomekrosiak
4 sierpnia 2022
Album piękny. Plan na jakąś przełęcz na urlopie w Cortinie ułożony 🙂
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Gosia
31 lipca 2022
Album, fotografie śliczne. Kupiłam synowi w prezencie, ale cała rodzina się nim zachwyca. Można go czytać i oglądać w kolejności rozdziałów, albo wybiórczo, jak się otworzy. Jakby ze skrzyni ze skarbami, sięga się po fotografie zachwycające kosztowności. Syn interesujący się kolarstwem zawodowym, aż tak, że odczuwa potrzebę wypowiadania się w Koszulce lidera - nie miałam pojęcia o jego pasji. Cieszę się bo sport w rodzinie jest odkąd pamiętam. Teraz Stach i dziadek oglądają album razem a oczy obojgu przy tym lśnią, też jak rodzinne skarby. Takie wspaniałości przynosi ten album.
Anonim
31 lipca 2022
Zachwycam się albumem „Sięgając chmur…”. Nie mogłem się doczekać, bo odkąd go zapowiedzieliście, to od razu wpadł mi pomysł, że to będzie swietna inspiracja do mojego projektu „50 kolarskich podjazdów na 50-tkę”. Zostały mi już tylko 3 lata na realizacje 😉 cześć podjazdów już za mną, nad wyborem reszty już nie będę się dłużej zastanawiał - zrobiliście to za mnie 😁 Dziękuje Wam za taki ekstra przewodnik! Jestem nim zafascynowany! To będzie moja nowa encyklopedia 😊
Pozdrawiam serdecznie
Piotrek
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
ela.sowa3
31 lipca 2022
Po prostu fantastyczny ,piękne zdjęcia no i...jakość. Polecam każdemu,A szczególnie miłośnikom kolarstwa i wrażliwym na piękno przyrody.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
euhenio5
31 lipca 2022
Lektura do popołudniowej kawy ☕
Kasia i Robert
31 lipca 2022
Dziś, a nawet niemal przed chwilą
(taką bardzo dłuższą chwilą, bo przecież od razu zatopiliśmy się w podziwianiu albumu),
odebraliśmy przesyłkę z jeszcze pachnącą farbą drukarską publikacją.
Poprzeczka ustawiona przez kalendarze jest zawieszona naprawdę wysoko, więc i oczekiwania były poważne.
Cóż... Zaskoczyliście nas. Poprzeczka przesunęła się jeszcze wyżej.

To JEST PIĘKNE!

Na razie za nami tylko pobieżne przeglądniecie, by szybko zobaczyć, co tam w środku jest
(nie było wcześniejszego zaglądania na stronę, to miała być niespodzianka na 100%).
Ta godzinka z albumem pełna była naszych; "Wow", "Super", "Ależ piękne".
Nie było to może bardzo elokwentne, ale na pewno adekwatne.

"Sięgając chmur" jest wyjątkowy, dopracowany, poruszający.
Cieszy oczy, zanim się go zdąży otworzyć. Pobudza wyobraźnię, inspiruje do snucia marzeń...
... a może nawet planów.

Póki co wjeżdżając na rudzkie podjazdy, będziemy im szukać albumowych odpowiedników. 🙂

Dziękujemy
Kasia i Robert
Barbara
30 lipca 2022
Przepiękny album, wspaniałe zdjęcia. Zachwyci każdego miłośnika kolarstwa. To także doskonały prezent.
Sylwia
30 lipca 2022
Fantastyczne wydanie, dech zapiera od samego patrzenia, a po wzięciu do ręki miałam gęsią skórkę. Mąż zaniemówił z przejęcia i zachwytu. Postanowił mieć ją zawsze przy sobie i zbierać podpisy wszystkich współtwórców i kolarzy. Przerosła moje oczekiwania. Dziękuję.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
+1
Mariusz Ulman
30 lipca 2022
Piękna rzecz, polecam każdemu fanowi kolarstwa, ale nie tylko. Znakomita jakość,
idealny prezent dla kogoś bliskiego. Mój egzemplarz jest wyjątkowy, bo opatrzony dedykacją autorki 🙂