Damian
28 września 2022
Bardzo elegancki album. Gorąco polecam.
Klaudia
26 września 2022
Książka jest wspaniała, dopięta na ostatni guzik. Idealna na prezent urodzinowy❤️
W wiadomości poprosiłam o jak najszybszą przesyłkę, minął dzień i już miałam ją w swoich rękach za co ogromnie dziekuję🥰
schindlerpiotr95
29 sierpnia 2022
Album jest genialny. Od kilku lat kupuję produkty The Climb i nigdy się nie zawiodłem.
GRZEGORZ ŻEBRAKOWSKI
28 sierpnia 2022
Hej. Dla mnie "bomba". Przebierałem nogami, kiedy dotrze. Pieknie wydany - papier, zdjęcia. Po prostu chce się " to jechać ". Chociaż wiem, że wszystkiego już nie uciągnę, w żaden sposób nie zniechęca mnie to do realizacji planu, który od dłuższego czasu jest z tyłu głowy. Pojadę to, na co stać 53 letniego ambitnego "górala" 🙂 .
Drugi album , zakupionyy już na prezent. Dzięki za to piękne dzieło , który ucieszy każdego fana kolarstwa.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Mariusz Kiebała
26 sierpnia 2022
Wypasik dzięks 🤠
Tadeusz-Fox
24 sierpnia 2022
pikobelo album
Robert
23 sierpnia 2022
Piękny album. Duży rozmiar, papier kredowy. Zdjęcia zachwycające. Aż się chce kręcić.
Polecam na prezent dla samego siebie i bliskiej osoby.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Łukasz Knap
22 sierpnia 2022
Album rewelacja, pięknie wydany i bogaty w treść tak jak się spodziewałem, tylko żeby starczyło czasu na objechanie tego wszystkiego...

Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów.
Łukasz Knap
Slawoxc
21 sierpnia 2022
Piękne wydawnictwo, gorąco polecam.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Paweł Żygała
18 sierpnia 2022
Zainspirowaliście mnie do zdobywania tych pięknych szczytów. Pozdrawiam z Przemyśla (Polskie Mur de Huy)
Sławek
18 sierpnia 2022
Gwiazdek sześć. Album przepięknie wykonany. Piękny druk i zdjęcia. Opisy nietuzinkowe. Przy niektórych własne wspomnienia. Gorąco polecam
Gorąco polecam
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kordian
17 sierpnia 2022
Cudowne zdjęcia i przepięknie wydany album. Tak trzymać i czekam na więcej wydawnictwa!
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Rafał Zawadzki
17 sierpnia 2022
Jestem pod ogromnym wrażeniem. Samo obcowanie z tym albumem, jakość wydania, zapach, dotyk (czuć chmury i czcionkę) niesamowite. Oprawa wizualna mega. I wspaniale opisy😍 Polecam każdemu, nie tylko kolarzom👌
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
+2
Ania Bartkowa
17 sierpnia 2022
To już kolejny rok z Waszym kalendarzem - stały punkt listu do Św. Mikołaja:) A tu taka niespodzianka! Przepięknie wydany album, który z radością sprezentowałam mojemu mężowi. A w nim m.in. zdjęcia i opis podjazdu na Passo dello Stelvio - zdobyty przez niego na rowerze, ciary! Album zachwyca i inspiruje, must-have dla wielbicieli kółek i gór:)
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Sięgając chmur
16 sierpnia 2022
Perfekcyjnie wydany album. To jakość, której woekszosc wydawców może sobie pomarzyć. Czyta się pięknie. Jakość zdjęć i grubość papieru powoduje to ze iphony czy iPady oda w kąt. To zupełnie inne czytanie.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
+1
Marek Kaczmarczyk
15 sierpnia 2022
Bardzo piękna rzecz. Dziękuję. Mam zamiar dokupić jeszcze kilka egzemplarzy....ALE. bardzo brakuje profili i mapek, takich prostych jak na załączonych zdjęciach, aby nie zwiekszac objętości wydawnictwa. No i to świecidło na okładce. Bardzo modne ostatnio, ale takiej eleganckiej książce zupełnie niepotrzebne.
Pozdrowienia dla całego Zespołu. Raz jeszcze dzięki za pomysł, pracę, kapitalne tresci, dopiski kolarzy.
Ps. Może w przyszłosci album o historii tdf. Wiem, że to trudne, ale co za wspaniałe anegdoty, zdjecia
Operacja Dobre Časy
15 sierpnia 2022
Fantastycznie wydany,struktura chmurek na okładce zapowiada,że to nie będzie "zwykły album". Patrząc na zdjęcia chce się tam być i czuć jak płuca nie nadarzają za kolejnym obrotem korby. Po tej lekturze masz zaplanowane urlopy na najbliższe kilka lat🤣
Mariano
14 sierpnia 2022
Książka świetnie zrealizowana - super fotografie i opisy oraz opinie fachowców. Adresowana przede wszystkim dla kolarzy amatorów, którzy dzięki takiej pracy mogą zaplanować kolejne wyjazdy na rower.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Jacek
11 sierpnia 2022
Super.swietna publikacja.brawo.dwie.super pozycję album i Tour de Pologne.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Michał
10 sierpnia 2022
Piękny album super wydany ogląda i czyta się rewelacyjnie i wspomnienia wracają szczególnie z francuskich przełęczy
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
MarekWind
10 sierpnia 2022
Super lektura. Chce się jeździć
Anna
9 sierpnia 2022
Album jest tak pięknie wydany ze zapiera dech. Od razu chce się jechać i zobaczyć te testy na własne oczy. Polecam wszystkim miłośnikom kolarstwa.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Sławek
8 sierpnia 2022
Cały album działa na wyobraźnie. Przepiękne wydana, cudowne zdjęcia. Czytanie to czysta przyjemność 😉
Irek N.
7 sierpnia 2022
Wspaniały album. Doskonała jakość. Wydany w idealnym momencie kolarskiego sezonu ( po Giro i TDF przed Vueltą ). Opisy i komentarze naszych znakomitych kolarzy i dziennikarzy są wisienką na torcie. Książka może być inspiracją dla każdego kolarza. Mamy w domu dwa albumy, bo jako niespodzianka kupiliśmy sobie z żoną, na wzajem jako prezent.
Polecam.
RENATA KNITTER
7 sierpnia 2022
Piękna rzecz, polecam każdemu fanowi kolarstwa, ale nie tylko. Znakomita jakość,
idealny prezent dla kogoś bliskiego.
Grzegorz
6 sierpnia 2022
Przepiękny album z fantastycznymi zdjęciami!
Do tego albumu dodałbym jeszcze trzy rzeczy:
1. Grafiki z profilami podjazdów - doskonale pokazują jak rozkładają się trudności na poszczególnych odcinkach podjazdu.
2. Zdjęcia z wyścigów z ujęciami pokazujacymi rywalizację na tych podjazdach między kolarzami.
3. Trochę więcej statystyk, np. nazwiska zwycięzców, najszybszy przejazd, itp.
A i troszkę szkoda, że nie ma żadnego polskiego podjazdu 😉
Oczywiście nasze podjazdy nie mogą się równać z francuskimi czy włoskimi ale też mają swoje historie i urok.
Jeszcze raz gratuluję wspaniałego pomysłu i jego pięknej realizacji.
Pozdrawiam,
Grzegorz
Grzegorz Wawok
6 sierpnia 2022
Dzieło nie z tej Ziemi,cudo,oglądając już się jeździ po tych wszystkich podjazdach,wydanie ..bez słów samo za siebie mówi,gratulacje
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
tomekrosiak
4 sierpnia 2022
Album piękny. Plan na jakąś przełęcz na urlopie w Cortinie ułożony 🙂
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Gosia
31 lipca 2022
Album, fotografie śliczne. Kupiłam synowi w prezencie, ale cała rodzina się nim zachwyca. Można go czytać i oglądać w kolejności rozdziałów, albo wybiórczo, jak się otworzy. Jakby ze skrzyni ze skarbami, sięga się po fotografie zachwycające kosztowności. Syn interesujący się kolarstwem zawodowym, aż tak, że odczuwa potrzebę wypowiadania się w Koszulce lidera - nie miałam pojęcia o jego pasji. Cieszę się bo sport w rodzinie jest odkąd pamiętam. Teraz Stach i dziadek oglądają album razem a oczy obojgu przy tym lśnią, też jak rodzinne skarby. Takie wspaniałości przynosi ten album.
Anonim
31 lipca 2022
Zachwycam się albumem „Sięgając chmur…”. Nie mogłem się doczekać, bo odkąd go zapowiedzieliście, to od razu wpadł mi pomysł, że to będzie swietna inspiracja do mojego projektu „50 kolarskich podjazdów na 50-tkę”. Zostały mi już tylko 3 lata na realizacje 😉 cześć podjazdów już za mną, nad wyborem reszty już nie będę się dłużej zastanawiał - zrobiliście to za mnie 😁 Dziękuje Wam za taki ekstra przewodnik! Jestem nim zafascynowany! To będzie moja nowa encyklopedia 😊
Pozdrawiam serdecznie
Piotrek
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
ela.sowa3
31 lipca 2022
Po prostu fantastyczny ,piękne zdjęcia no i...jakość. Polecam każdemu,A szczególnie miłośnikom kolarstwa i wrażliwym na piękno przyrody.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
euhenio5
31 lipca 2022
Lektura do popołudniowej kawy ☕
Kasia i Robert
31 lipca 2022
Dziś, a nawet niemal przed chwilą
(taką bardzo dłuższą chwilą, bo przecież od razu zatopiliśmy się w podziwianiu albumu),
odebraliśmy przesyłkę z jeszcze pachnącą farbą drukarską publikacją.
Poprzeczka ustawiona przez kalendarze jest zawieszona naprawdę wysoko, więc i oczekiwania były poważne.
Cóż... Zaskoczyliście nas. Poprzeczka przesunęła się jeszcze wyżej.

To JEST PIĘKNE!

Na razie za nami tylko pobieżne przeglądniecie, by szybko zobaczyć, co tam w środku jest
(nie było wcześniejszego zaglądania na stronę, to miała być niespodzianka na 100%).
Ta godzinka z albumem pełna była naszych; "Wow", "Super", "Ależ piękne".
Nie było to może bardzo elokwentne, ale na pewno adekwatne.

"Sięgając chmur" jest wyjątkowy, dopracowany, poruszający.
Cieszy oczy, zanim się go zdąży otworzyć. Pobudza wyobraźnię, inspiruje do snucia marzeń...
... a może nawet planów.

Póki co wjeżdżając na rudzkie podjazdy, będziemy im szukać albumowych odpowiedników. 🙂

Dziękujemy
Kasia i Robert
Barbara
30 lipca 2022
Przepiękny album, wspaniałe zdjęcia. Zachwyci każdego miłośnika kolarstwa. To także doskonały prezent.
Sylwia
30 lipca 2022
Fantastyczne wydanie, dech zapiera od samego patrzenia, a po wzięciu do ręki miałam gęsią skórkę. Mąż zaniemówił z przejęcia i zachwytu. Postanowił mieć ją zawsze przy sobie i zbierać podpisy wszystkich współtwórców i kolarzy. Przerosła moje oczekiwania. Dziękuję.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
+1
Mariusz Ulman
30 lipca 2022
Piękna rzecz, polecam każdemu fanowi kolarstwa, ale nie tylko. Znakomita jakość,
idealny prezent dla kogoś bliskiego. Mój egzemplarz jest wyjątkowy, bo opatrzony dedykacją autorki 🙂