fbpx
Jarek
18 stycznia 2023
Pięknie wydany album. Kupiony na prezent, więc raczej przejrzany niż przeczytany, ale piękne zdjęcia robią wielkie wrażenia. O warstwie merytorycznej i samej treści nie mogę się wypowiedzieć, bo nie czytałem, nie chcąc niszczyć prezentu.
Przesyłka bardzo dobrze zapakowana. Nie ma możliwości żeby uszkodziła się w transporcie, chyba że wskutek zalania.
Termin dostawy- dotarł nawet wcześniej niż było w opisie.
Dominik
18 stycznia 2023
Już 4 egzemplarz zakupiłem , wiec to mówi samo za siebie! Polecam!
Justyna
29 grudnia 2022
Album kupiony dla męża na prezent cyt." Dawno nie widziałem tak porządnie wydanego albumu". Całą rodziną oglądnęliśmy przepiękne ilustracje, a teraz po kolei będziemy czytać :). Polecam!
Rafał FAZAN
27 grudnia 2022
To nie jest album…! to jest motywacja żeby ciężko tyrać, aby móc potem cieszyć się takimi widokami..! Czego sobie i Wam szczerze życzę! 🙂
Mariusz Ursus
25 grudnia 2022
Bardzo dobry pomysł. Piękne wykonanie. Brawo!
Chciałbym, żeby to był początek serii i kolejny album będzie o widokowych trasach płaskich, a na jeszcze kolejny to na przykład trasy w Polsce.
Warto rozważyć dodanie wysokościówki oraz wskazania do internetowej ścieżki *.gpx.
Nie wiem czy w planach macie wersję anglojęzyczną (czy byłby na to popyt), z chęcią kupiłbym taką wersję dla kolegi.
Mirella
24 grudnia 2022
Piękny album, zdjęcia wspaniałe.POLECAM
Patrycja
12 grudnia 2022
Bardzo szybka wysyłka. Wszystko super. Polecam
Kasia
12 grudnia 2022
Kupiona książka pięknie wydana. Dostawa bez zarzutu.
Oskar Gancarz
3 grudnia 2022
Polecam
Ewa
3 grudnia 2022
Album pięknie wykonany, cudowne zdjęcia, opisy tras. Kupiony na prezent dla kolarza doceniającego piękno gór. Zachwyca!
KS
2 grudnia 2022
Książka idealna na świąteczny prezent dla miłośników roweru!
Sprawna obsługa!
Aneta
13 listopada 2022
Zamówienie zrealizowane błyskawicznie.
Album pięknie wydany, idealny na prezent, wart swojej ceny. Polecam wszystkim miłośnikom dwóch kółek.
Bartek
8 listopada 2022
Piękny album, świetne zdjęcia. Bardzo dobre wykonanie. Polecam
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Aleksandra Filipiuk-Paszko
7 listopada 2022
Przepiękny, wszystkie najważniejsze informacje o podjazdach w jednym miejscu
Anna
28 października 2022
Album przepięknie wydany. Mnóstwo zdjęć. I dużo ciekawych historii opowiedzianych przez uczestników wyścigów kolarskich.
Prezent już czeka na Jubilata
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Mariusz Popławski
27 października 2022
Przepięknie wydany album, z którego aż wydobywa się zapach gór, czuć promienie palącego słońca i delikatne podmuchy wiatru. Oglądając fantastyczne zdjęcia i czytając o podjazdach przychodzi jedna myśl - przejechanie tych przełęczy na trenażerze, to jednak nie to. Tam trzeba pojechać i zobaczyć to na żywo. A opony Twojego roweru niech poczują prawdziwy „tamtejszy” asfalt pod sobą.
Zibi
27 października 2022
Z radością nabyłem album. Wielka frajda pooglądać i poczytać o kultowych podjazdach w Europie, bo już niestety sam nie sprostam takim podjazdom.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Marek
26 października 2022
Piękny album. Traktuję go jako wyzwanie i plan na przyszłość. Może warto dodać mapki i przekroje? Albo wzbogacić o kolekcję zdjęć w HD? To na przyszłość, a na teraz długie godziny oglądania i planowania. Pozdrowię!
opinia
15 października 2022
Kupiłam synowi w prezencie, amatorsko uprawia kolarstwo, jest mega zadowolony. Piękne wydanie. Polecam.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Robert Mieszała
9 października 2022
Petarda!
Zdjęcia takie że już planuje wyprawe w Dolomity!:)
Mirosław WOŹNIAK
5 października 2022
Dzień dobry , mimo , że kolarstwem zainteresowałem się stosunkowo niedawno a mam 62 lata 🙂 to jest to pozycja , która pokazuje ogrom trudu włożony przez kolarzy podczas wjazdu na te 50 podjazdów. Sam trochę jeżdżę i marzę o pokonaniu Przełęczy Karkonoskiej - mekki kolarstwa polskiego . Fotografie i opisy przy każdym podjeździe ze złotej 50.,są esencją heroizmu kolarskiego .
Jakub
5 października 2022
Piękny... extra wydany, będzie co czytać.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Sięgając chmur na Mazurach 😉
3 października 2022
Mega prezent na Dzień Chłopaka. I jest inspiracja... by zmierzyć się z tymi podjazdami i widokami. Banan mi z twarzy nie znika kolejny dzień. A album trafił w moim domu w doborowe towarzystwo.
Author89
3 października 2022
Album piękny, to co "wpadło mi w oko" przy pierwszej lekturze to ilość nazw właściwych dla danego języka, które utrudniają czytanie, jednak jest to detal w obliczu całości.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
+1
TomB
2 października 2022
Album stał się dla mnie inspiracją do próby wyruszenia zagranicę i zdobycia choćby kilku kultowych przełęczy, znanych tylko z TV.
Niesamowite zdjęcia, ciekawe opisy interesujące komentarze zawodowców. Ponadto staranny skład, brak błędów językowych, itp.
Czytając i oglądając zdjęcia mam ciary na plecach i z niecierpliwością czekam na kolejny sezon. Z albumem łatwiej będzie przetrwać zimę.
Drobna uwaga:
podsumowania mogłyby nie powielać - bardzo ciekawych skądinąd - opisów.
Czego/kogo wg mnie zabrakło?
- Komentarza Sylwka Szmyda nt. Mont Ventoux i L’Alp d’Huez,
- zaproszenia Daniela Marszałka - niekwestionowanej encyklopedii w zakresie amatorskiego zdobywania kultowych podjazdów.
Mimo wszystko 10/10.
Zdecydowanie polecam!
Robert Kolatorski
2 października 2022
Pięknie wydany, wewnątrz świetne fotografie że aż się chce tam być na tych podjazdach 😉 Aczkolwiek mam taki mały niedosyt z racji braku małych mapek i profili z procentowym nachyleniem, mimo to bardzo polecam 👍
Damian
28 września 2022
Bardzo elegancki album. Gorąco polecam.
Klaudia
26 września 2022
Książka jest wspaniała, dopięta na ostatni guzik. Idealna na prezent urodzinowy❤️
W wiadomości poprosiłam o jak najszybszą przesyłkę, minął dzień i już miałam ją w swoich rękach za co ogromnie dziekuję🥰
schindlerpiotr95
29 sierpnia 2022
Album jest genialny. Od kilku lat kupuję produkty The Climb i nigdy się nie zawiodłem.
GRZEGORZ ŻEBRAKOWSKI
28 sierpnia 2022
Hej. Dla mnie "bomba". Przebierałem nogami, kiedy dotrze. Pieknie wydany - papier, zdjęcia. Po prostu chce się " to jechać ". Chociaż wiem, że wszystkiego już nie uciągnę, w żaden sposób nie zniechęca mnie to do realizacji planu, który od dłuższego czasu jest z tyłu głowy. Pojadę to, na co stać 53 letniego ambitnego "górala" 🙂 .
Drugi album , zakupionyy już na prezent. Dzięki za to piękne dzieło , który ucieszy każdego fana kolarstwa.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Mariusz Kiebała
26 sierpnia 2022
Wypasik dzięks 🤠
Tadeusz-Fox
24 sierpnia 2022
pikobelo album
Robert
23 sierpnia 2022
Piękny album. Duży rozmiar, papier kredowy. Zdjęcia zachwycające. Aż się chce kręcić.
Polecam na prezent dla samego siebie i bliskiej osoby.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Łukasz Knap
22 sierpnia 2022
Album rewelacja, pięknie wydany i bogaty w treść tak jak się spodziewałem, tylko żeby starczyło czasu na objechanie tego wszystkiego...

Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów.
Łukasz Knap
Slawoxc
21 sierpnia 2022
Piękne wydawnictwo, gorąco polecam.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Paweł Żygała
18 sierpnia 2022
Zainspirowaliście mnie do zdobywania tych pięknych szczytów. Pozdrawiam z Przemyśla (Polskie Mur de Huy)
Sławek
18 sierpnia 2022
Gwiazdek sześć. Album przepięknie wykonany. Piękny druk i zdjęcia. Opisy nietuzinkowe. Przy niektórych własne wspomnienia. Gorąco polecam
Gorąco polecam
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kordian
17 sierpnia 2022
Cudowne zdjęcia i przepięknie wydany album. Tak trzymać i czekam na więcej wydawnictwa!
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Rafał Zawadzki
17 sierpnia 2022
Jestem pod ogromnym wrażeniem. Samo obcowanie z tym albumem, jakość wydania, zapach, dotyk (czuć chmury i czcionkę) niesamowite. Oprawa wizualna mega. I wspaniale opisy😍 Polecam każdemu, nie tylko kolarzom👌
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
+2
Ania Bartkowa
17 sierpnia 2022
To już kolejny rok z Waszym kalendarzem - stały punkt listu do Św. Mikołaja:) A tu taka niespodzianka! Przepięknie wydany album, który z radością sprezentowałam mojemu mężowi. A w nim m.in. zdjęcia i opis podjazdu na Passo dello Stelvio - zdobyty przez niego na rowerze, ciary! Album zachwyca i inspiruje, must-have dla wielbicieli kółek i gór:)
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Sięgając chmur
16 sierpnia 2022
Perfekcyjnie wydany album. To jakość, której woekszosc wydawców może sobie pomarzyć. Czyta się pięknie. Jakość zdjęć i grubość papieru powoduje to ze iphony czy iPady oda w kąt. To zupełnie inne czytanie.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
+1
Marek Kaczmarczyk
15 sierpnia 2022
Bardzo piękna rzecz. Dziękuję. Mam zamiar dokupić jeszcze kilka egzemplarzy....ALE. bardzo brakuje profili i mapek, takich prostych jak na załączonych zdjęciach, aby nie zwiekszac objętości wydawnictwa. No i to świecidło na okładce. Bardzo modne ostatnio, ale takiej eleganckiej książce zupełnie niepotrzebne.
Pozdrowienia dla całego Zespołu. Raz jeszcze dzięki za pomysł, pracę, kapitalne tresci, dopiski kolarzy.
Ps. Może w przyszłosci album o historii tdf. Wiem, że to trudne, ale co za wspaniałe anegdoty, zdjecia
Operacja Dobre Časy
15 sierpnia 2022
Fantastycznie wydany,struktura chmurek na okładce zapowiada,że to nie będzie "zwykły album". Patrząc na zdjęcia chce się tam być i czuć jak płuca nie nadarzają za kolejnym obrotem korby. Po tej lekturze masz zaplanowane urlopy na najbliższe kilka lat🤣
Mariano
14 sierpnia 2022
Książka świetnie zrealizowana - super fotografie i opisy oraz opinie fachowców. Adresowana przede wszystkim dla kolarzy amatorów, którzy dzięki takiej pracy mogą zaplanować kolejne wyjazdy na rower.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Jacek
11 sierpnia 2022
Super.swietna publikacja.brawo.dwie.super pozycję album i Tour de Pologne.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Michał
10 sierpnia 2022
Piękny album super wydany ogląda i czyta się rewelacyjnie i wspomnienia wracają szczególnie z francuskich przełęczy
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
MarekWind
10 sierpnia 2022
Super lektura. Chce się jeździć
Anna
9 sierpnia 2022
Album jest tak pięknie wydany ze zapiera dech. Od razu chce się jechać i zobaczyć te testy na własne oczy. Polecam wszystkim miłośnikom kolarstwa.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Sławek
8 sierpnia 2022
Cały album działa na wyobraźnie. Przepiękne wydana, cudowne zdjęcia. Czytanie to czysta przyjemność 😉
Irek N.
7 sierpnia 2022
Wspaniały album. Doskonała jakość. Wydany w idealnym momencie kolarskiego sezonu ( po Giro i TDF przed Vueltą ). Opisy i komentarze naszych znakomitych kolarzy i dziennikarzy są wisienką na torcie. Książka może być inspiracją dla każdego kolarza. Mamy w domu dwa albumy, bo jako niespodzianka kupiliśmy sobie z żoną, na wzajem jako prezent.
Polecam.
RENATA KNITTER
7 sierpnia 2022
Piękna rzecz, polecam każdemu fanowi kolarstwa, ale nie tylko. Znakomita jakość,
idealny prezent dla kogoś bliskiego.
Grzegorz
6 sierpnia 2022
Przepiękny album z fantastycznymi zdjęciami!
Do tego albumu dodałbym jeszcze trzy rzeczy:
1. Grafiki z profilami podjazdów - doskonale pokazują jak rozkładają się trudności na poszczególnych odcinkach podjazdu.
2. Zdjęcia z wyścigów z ujęciami pokazujacymi rywalizację na tych podjazdach między kolarzami.
3. Trochę więcej statystyk, np. nazwiska zwycięzców, najszybszy przejazd, itp.
A i troszkę szkoda, że nie ma żadnego polskiego podjazdu 😉
Oczywiście nasze podjazdy nie mogą się równać z francuskimi czy włoskimi ale też mają swoje historie i urok.
Jeszcze raz gratuluję wspaniałego pomysłu i jego pięknej realizacji.
Pozdrawiam,
Grzegorz
Grzegorz Wawok
6 sierpnia 2022
Dzieło nie z tej Ziemi,cudo,oglądając już się jeździ po tych wszystkich podjazdach,wydanie ..bez słów samo za siebie mówi,gratulacje
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
tomekrosiak
4 sierpnia 2022
Album piękny. Plan na jakąś przełęcz na urlopie w Cortinie ułożony 🙂
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Gosia
31 lipca 2022
Album, fotografie śliczne. Kupiłam synowi w prezencie, ale cała rodzina się nim zachwyca. Można go czytać i oglądać w kolejności rozdziałów, albo wybiórczo, jak się otworzy. Jakby ze skrzyni ze skarbami, sięga się po fotografie zachwycające kosztowności. Syn interesujący się kolarstwem zawodowym, aż tak, że odczuwa potrzebę wypowiadania się w Koszulce lidera - nie miałam pojęcia o jego pasji. Cieszę się bo sport w rodzinie jest odkąd pamiętam. Teraz Stach i dziadek oglądają album razem a oczy obojgu przy tym lśnią, też jak rodzinne skarby. Takie wspaniałości przynosi ten album.
Anonim
31 lipca 2022
Zachwycam się albumem „Sięgając chmur…”. Nie mogłem się doczekać, bo odkąd go zapowiedzieliście, to od razu wpadł mi pomysł, że to będzie swietna inspiracja do mojego projektu „50 kolarskich podjazdów na 50-tkę”. Zostały mi już tylko 3 lata na realizacje 😉 cześć podjazdów już za mną, nad wyborem reszty już nie będę się dłużej zastanawiał - zrobiliście to za mnie 😁 Dziękuje Wam za taki ekstra przewodnik! Jestem nim zafascynowany! To będzie moja nowa encyklopedia 😊
Pozdrawiam serdecznie
Piotrek
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
ela.sowa3
31 lipca 2022
Po prostu fantastyczny ,piękne zdjęcia no i...jakość. Polecam każdemu,A szczególnie miłośnikom kolarstwa i wrażliwym na piękno przyrody.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
euhenio5
31 lipca 2022
Lektura do popołudniowej kawy ☕
Kasia i Robert
31 lipca 2022
Dziś, a nawet niemal przed chwilą
(taką bardzo dłuższą chwilą, bo przecież od razu zatopiliśmy się w podziwianiu albumu),
odebraliśmy przesyłkę z jeszcze pachnącą farbą drukarską publikacją.
Poprzeczka ustawiona przez kalendarze jest zawieszona naprawdę wysoko, więc i oczekiwania były poważne.
Cóż... Zaskoczyliście nas. Poprzeczka przesunęła się jeszcze wyżej.

To JEST PIĘKNE!

Na razie za nami tylko pobieżne przeglądniecie, by szybko zobaczyć, co tam w środku jest
(nie było wcześniejszego zaglądania na stronę, to miała być niespodzianka na 100%).
Ta godzinka z albumem pełna była naszych; "Wow", "Super", "Ależ piękne".
Nie było to może bardzo elokwentne, ale na pewno adekwatne.

"Sięgając chmur" jest wyjątkowy, dopracowany, poruszający.
Cieszy oczy, zanim się go zdąży otworzyć. Pobudza wyobraźnię, inspiruje do snucia marzeń...
... a może nawet planów.

Póki co wjeżdżając na rudzkie podjazdy, będziemy im szukać albumowych odpowiedników. 🙂

Dziękujemy
Kasia i Robert
Barbara
30 lipca 2022
Przepiękny album, wspaniałe zdjęcia. Zachwyci każdego miłośnika kolarstwa. To także doskonały prezent.
Sylwia
30 lipca 2022
Fantastyczne wydanie, dech zapiera od samego patrzenia, a po wzięciu do ręki miałam gęsią skórkę. Mąż zaniemówił z przejęcia i zachwytu. Postanowił mieć ją zawsze przy sobie i zbierać podpisy wszystkich współtwórców i kolarzy. Przerosła moje oczekiwania. Dziękuję.
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
Kolarski album Sięgając Chmur photo review
+1
Mariusz Ulman
30 lipca 2022
Piękna rzecz, polecam każdemu fanowi kolarstwa, ale nie tylko. Znakomita jakość,
idealny prezent dla kogoś bliskiego. Mój egzemplarz jest wyjątkowy, bo opatrzony dedykacją autorki 🙂